Straatwerken

Betonklinkers, tegels, sierbestrating, betonplaten of asfalt, begrippen die dagelijks bij Barten BV de revue passeren. Barten BV verzorgt bestratingsprojecten voor bedrijven, overheid en particulieren. Het kan gaan om bestrating of herbestrating van parkeer- en fabrieksterreinen en de infrastructuur van woningbouwprojecten, maar ook om sierbestratingen van en voor opritten, tuinen, trottoirs en pleinen.

Barten BV maakt daarbij gebruik van verschillende hoogwaardige materialen, uiteraard afgestemd op de wensen en behoeften van de opdrachtgever. Ook voor deskundig advies (en eventuele uitvoerende werkzaamheden) m.b.t. ontwerp, straatmeubilair, markeringspalen, riolering of verlichting, bent u bij Barten BV aan het juiste adres. Zo is het bedrijf in staat een totaaloplossing te bieden voor het bestratingsproject.

Ook het onderhoud van bestaand straatwerk is bij Barten BV in goede handen. In overleg met de opdrachtgever wordt aan de hand van gebruik en kostenbeheersing een onderhoudsplanning opgesteld. Jarenlange ervaring op dit gebied garandeert een professionele aanpak.